Google Maps Api Key Handleiding

Gemaakt door Rick Steenbergen, Gewijzigd op Wed, 01 Nov 2023 om 03:57 PM op Rick Steenbergen

Google Maps API Handleiding.

Voor de Google Maps plattegrond op jouw website, moet je een API-key aanvragen. Dit omdat Google Maps niet meer volledig gratis is. Onderstaand de informatie en stappen om deze aan te vragen.

Nadat je de API sleutel hebt aangemaakt, zul je nog de facturering moeten inschakelen, om het werkend te krijgen. Je ontvangt van Google elke maand $200 dollar aan gratis credit. Dat is voldoende om ongeveer 28.500 keer het kaartje op te roepen. Dit is voor de meeste websites voldoende om zonder extra kosten een Google Maps kaartje te tonen.

Mocht je er niet uitkomen, dan kun je altijd contact met ons opnemen op 038 453 83 47