Umbraco Gebruikershandleiding NL

Gemaakt door Renzo Koning, Gewijzigd op Thu, 07 Dec 2023 om 01:07 PM op Rick Steenbergen

Welkom bij de Umbraco handleiding.

Omdat iedere Umbraco installatie op maat is gemaakt voor je, de klant, kan het zijn dat je iets tegenkomt wat niet duidelijk is in eerste instantie. Wij hebben het doel voor ogen gehad om een zo breed mogelijke beschrijving te geven van de basisfuncties, waardoor je Umbraco zo goed mogelijk kan gebruiken voor jouw eigen installatie. Voor personen die al enige tijd met Umbraco werken is deze handleiding te gebruiken als naslagwerk.

Wij willen je erop wijzen dat, iedere installatie, binnen Umbraco anders is. Hierdoor kan het voorkomen dat je bepaalde wijzigingen zult zien die niet beschreven zijn in de handleiding. Echter wordt in deze handleiding voldoende informatie beschreven, zodat je over de benodigde kennis zal beschikken om met dezelfde logica aanpassingen door te voeren.

De handleiding bestaat uit verschillende hoofdstukken met ieder zijn eigen informatie over de betreffende onderwerpen. Tevens wordt aan de hand van verschillende afbeeldingen, van het Umbraco systeem, duidelijk gemaakt hoe het systeem precies werkt.

Voor de beginners, veel succes met deze uitdaging. Mocht je een ervaren Umbraco gebruiker zijn, veel plezier met de ontdekkingstocht.

Het CMS-systeem wordt continu ge-update en daarom kunnen er verschillen zijn tussen Umbraco versies. Elementen in de afbeeldingen of naamgeving kunnen daarom afwijken.

Wij, van Nedfinity, weten zeker dat je veel nieuwe mogelijkheden zal ontdekken.

Veel leesplezier!